Hlavní obsah

Evropská liga podle představ? Tipér liston vyhrál v Tipsportu 193 500 Kč!

To byl večer! Odvetné mače Evropské ligy tentokrát udělali radost hned několika borcům v největší komunitě sázkařů. První se zaměřil na počet gólů a druhý šel po výsledcích zápasů!

Foto: Sport.cz

Evropská liga podle představ? Tipér liston vyhrál v Tipsportu 193 500 Kč!

Článek

Prvním úspěšným ranařem čtvrtečního večera byl tipér s přezdívkou reminxcom. Ten přesně odhadl, že hned ve třech zápasech se bude opakovat scénář z minulého týdne. Besiktas v normální hrací době porazil Lyon 2:1, Manchester remizoval s Anderlechtem a Schalke vyhrálo nad Ajaxem. Ve všech třech soubojích se tak pokračovalo do prodloužení. To ale tipéra s přezdívkou reminxcom už nemuselo příliš zajímat. Na tiket totiž přidal ještě remízu Celty Vigo v Belgii a celkem si vystřelil krásných 64 710 Kč.

Střelecký strop za 193 500 Kč!

Jeho kolega liston se pak zaměřil na počet gólů v jednotlivých zápasech. Stanovil, že v žádném mači nepadne víc než 0-3 gólů a nebál se svůj tip podpořit symbolickým vkladem 30 000 Kč. Ani v jednom případě ho kanonýři nezklamali a drželi se na uzdě. Spokojený tipér liston se tak mohl radovat z krásné výhry 193 500 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.