Hlavní obsah

Jak se sází na semifinále Ligy mistrů? Real si podle tipérů smlsne i na Atlétiku!

Real jde do semifinále jako favorit, ale dokáže důvěru sázkařů i expertů splatit výhrou hned v úterý? Bude to přestřelka, jak tipuje sázkař miskin71, nebo defenzivní bitva?

Foto: Sport.cz

Jak se sází na semifinále Ligy mistrů? Real si podle tipérů smlsne i na Atléticu!

Článek

Jedna věc je po semifinálovém losu jistá. Loňské finále se nezopakuje. Madridská bitva se totiž letos odehraje už semifinále. Jako velký favorit sázkařů do něj pak míří Real, který dokázal v prodloužení čtvrtfinálové odvety zničit Bayern. V úterý večer mu tak věří na 85 % tipérů v kurzu 1,85:1. Atlético sice utnulo ve čtvrtfinále evropskou pohádku Leicesteru, ale tentokrát se už na San Bernabeo musí spokojit s důvěrou necelých deseti procent tipérů, kteří hrají kurz 4,15:1.

Nevídaná přestřelka 4:3? Proč ne!

Hodně od podlahy pak vzal čtvrtfinále Ligy mistrů tipér s přezdívkou miskin71, který oběma mačům přisoudil konečné skóre 4:3 a jde si pro výhru 79 980 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.