Hlavní obsah

V Monaku budou padat góly! Tipér Dobyvatel míří na 76 593 Kč!

Monako, nebo Juventus? Tipéři jsou tentokrát přesně rozdělení na dvě poloviny! Budou v Monte Carlu večer padat góly, jak věří tipér s přezdívkou Dobyvatel?

Foto: Sport.cz

V Monaku budou padat góly! Tipér Dobyvatel míří na 76 593 Kč!

Článek

Druhé semifinále nemá, na rozdíl od včerejška, jasného favorita. Důvěra tipérů je totiž rovnoměrně rozložená mezi Monako v kurzu 3,10:1 a Juventus, který sázkaři hrají za 2,33:1. V každém zápase, který letos Monako v Lize mistrů letos odehrálo, byla mezi tipéry hodně oblíbená sázka na to, že Monako vstřelí aspoň jeden gól. Jak ale v analýze připomíná tipérka Kacka1013, tentokrát je čeká elitní obrana Staré dámy, takže víc než jeden gól nečekejme.

Góly padat budou, věří tipér Dobyvatel

Se svou kolegyní pak rozhodně nesouhlasí tipér Dobyvatel. Ten totiž věří, že Monako vyhraje v zápase, kde padnou aspoň dva góly. Jde si pro výhru 76 593 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.