Hlavní obsah

Uvidíme obrat v Madridu? Tipér mhudec0 míří na krásnou výhru 2,7 miliónu korun!

Uvidíme dnes večer v Madridu dva rozdílné poločasy? Věří tomu tipér mhudec0, který má svůj odvážný tiket skvěle rozehraný a míří na 2 698 094 Kč!

Foto: Sport.cz

Uvidíme obrat v Madridu? Tipér mhudec0 míří na úžasných 2,7 milionu korun!

Článek

Předpokládaná suverénní jízda Realu do finále nedostala v prvním zápase nejmenší trhlinku a po výsledku 3:0 se oba semifinalisté přesunou jen o pár kilometrů na jih, kde ve čtvrti Arganzuela sídlí stadion Vicente Calderóna, domov Atlétika. Atléti se v odvetě mají co obracet a úspěch jim dnes přisuzuje 35 % tipérů v kurzu 2,64:1. I tentokrát ale půjdou do zápasu jako favorité svěřenci Zinedina Zidana v kurzu 2,65:1 a s důvěrou šedesáti procent sázkařů.

Poločasový obrat? Ve vzduchu visí 2,7 milionu korun!Semifinálovou bitvu má ve svém kombíku i borec s přezdívkou mhudec0. Ten už má od neděle čtyři přesné zásahy a dnes míří na pátý. Musí mu ale vyjít scénář, že první poločas vyhrají domácí a na konci mače se bude radovat Real. Bookmakeři takový scénář ocenili kurzem 23:1 a tipér mhudec0 tak míří na úctyhodných 2 698 094 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.