Hlavní obsah

Postup Realu do finále Ligy mistrů přinesl famózní výhru 240 198 Kč!

Po čtrnácti dnech čekání mu zařídily dva postupující týmy skoro čtvrt miliónu korun! Podíváme se i na krásnou trefu za pár korun, kde tipér Arisek86 správně poskládal hned čtrnáct zápasů.

Foto: Sport.cz

Postup Realu do finále Ligy mistrů přinesl famózní výhru 240 198 Kč!

Článek

To byl večer! Nejprve do finále Ligy mistrů postoupili fotbalisté Realu Madrid a za pár hodin nato je napodobili Tučňáci z Pittsburghu, kteří ukončili sérii s Washingtonem a postoupili do finále Východní konference NHL. Oba šťastné momenty měl na tiketu tipér s přezdívkou Macheri, který si díky oběma postupům došel pro 240 198 Kč.

Výhra 34 663 Kč za desetikorunu!Výrazně menší výhru, která ale musela udělat minimálně stejnou radost, si pak ve čtvrtek připsal sázkař s přezdívkou Arisek86. Ten poslal na tiket hned čtrnáct fotbalových mačů a za desetikorunu procestoval celý svět. Z Indonésie přes Rusko a Rumunsko až na Slovensko. Bez jediné chybičky zamířil rovnou na úžasnou výhru 34 663 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.