Hlavní obsah

Finále Ligy mistrů je tady! Přihraje si tipér kvasnicka24 výhru 95 400 Kč?

Vrchol fotbalového jara je tady! Real s Juventusem bude v sobotu bojovat o titul v letošní Lize mistrů! Podle nejvĚtší komunity sázkařů to bude pořádně vyrovnaná bitva.

Foto: Sport.cz

Finále Ligy mistrů je tady! Přihraje si tipér kvasnicka24 výhru 95 400 Kč?

Článek

Vyřazovací zápasy ukázaly, že se v sobotu v Cardiffu utká elitní útok proti špičkové defenzivě. Tomu taky odpovídají kurzy a důvěra sázkařů, když Real naskočí do finále s kurzem 2,54:1 na výhru a s důvěrou 45 % tipérů. Dalších 27 % pak sází na triumf Juve v kurzu 2,85:1 a zbývající část tipuje, že normální hrací doba nerozhodne v kurzu 3,1:1. Už od začátku května pak trpělivě čeká na triumf Španělů tipér s přezdívkou kvasnicka24. Ten naložil na jejich výhru úctyhodných 36 000 korun a pokud zvedne pohár nad hlavu Cristiano Ronaldo, bude kasírovat 95 400 Kč.

Bude to přestřelka, shodují se sázkaři!

Samotný průběh zápasu pak vidí největší komunita sázkařů jako krásný fotbal okořeněný aspoň třemi góly. Jak v analýze podotýká tipérka natalie19, za Real bude pálit Cristiano Ronaldo, proti Realu se pak postaví ofenziva, „která spráskala Barcu 3:0". Její kolega slowlysafely tipuje výhru Juve a gól na každé straně a dodává: „Defenziva Realu mírně zaostává a už není problém, aby dostala od každého lepšího týmu gól. Zde hlavně vsázím na precizní obranu Juventusu. Nevěřím, že by jim Real vsítil více jak dva góly"

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.