Hlavní obsah

Překvapí čeští reprezentanti proti hvězdnému výběru Belgie? Sázkaři tomu nevěří!

V sobotu čeká české fotbalisty kvalifikační zápas v Norsku a ještě předtím jedou otestovat formu proti aktuálně sedmému nejlepšímu týmu světa. Uspějí v Belgii? Jak vidí jejich šance největší komunita sázkařů?

Foto: Sport.cz

Překvapí čeští reprezentanti proti hvězdnému výběru Belgie? Sázkaři tomu nevěří!

Článek

Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Dries Mertens. Co jméno, to fotbalová hvězda. Český výběr nečeká v pondělí v Bruselu žádná lehká práce. Vždyť i největší komunita sázkařů to vidí jako jednoznačnou záležitost pro domácí výběr, když se s kurzem 1,50:1 těší důvěře 96 % sázkařů.

Výhra proti belgickým all stars? Utopie!

Na druhé straně tak přirozeně moc podpory nenajdeme. Jak v analýze podotýká tipér Gooner007, česká nominace moc nenapovídá tomu, že by měli belgickému týmu příliš konkurovat. Výběr Karla Jarolíma se totiž spíš soustředí na klíčový zápas proti Norsku a navíc mu budou chybět Šural a Fillo.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.