Hlavní obsah

Česká jízda přejede Norsko! Sázkaři věří Jarolímově družině!

Zvládnou Češi klíčovou kvalifikační bitvu? Vzepřou se kurzovým předpokladům a porazí domácí Norsko? Největší komunita sázkařů český tým favorizuje a tipér HKO18 míří na 49 500 Kč!

Foto: Sport.cz

Česká jízda přejede Norsko! Sázkaři věří Jarolímově družině!

Článek

Česká fotbalová reprezentace si po zlepšených výkonech začíná opět užívat podpory fandů i důvěry sázkařů. Po nevýrazných výkonech proti Severnímu Irsku a Ázerbájdžánu se svěřenci kouče Jarolíma zvedli a rázem jsou před sobotním mačem v Norsku favority největší komunity sázkařů. Bookmakeři ocenili českou výhru kurzem 2,9:1 a na tiketech jí má 67 % tipérů. Naopak domácímu týmu věří při kurzu 2,64:1 pouhých 16 % sázkařů.

Góly padat budou, věří tipéři!

Český tým čeká v sobotu hodně důležitý mač. Cokoliv jiného než výhra by totiž výrazně zkomplikovalo postupové plány. V analýze to potvrzuje i tipér augustusxxx: „Čechy bude tlačit dopředu potřeba zisku tří bodů, a tak nějaký protiútok může vyjít." Sází totiž na to, že každý tým dá gól. Jeho kolega HKO18 pak věří v gólový úspěch Krmenčíka, Škody a spol. a jde si pro výhru 49 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.