Hlavní obsah

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Je tady druhý tenisový vrchol roku! V Paříži probíhá 116. ročník French Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Napínavé bitvy o druhý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Spanilá jízda Rafaela Nadala letošní sezónou nekončí ani na jeho nejoblíbenějším turnaji! V kurzu 1,53:1 na něj sází přes 90 % tipérů. Mezi dalšími adepty nechybí samozřejmě Novak Djokovič v kurzu 6,5:1, či světová trojka Stan Wawrinka v kurzu 8,5:1.

Kdo se ujme trůnu místo Sereny?

Zatímco Serena Williamsová očekává příchod potomka, její soupeřky se řadí do fronty na uvolněný trůn. Tipéři hodně věří světové dvojce Simoně Halepové v kurzu 2,3:1. Na tiketu jí má i borec s přezdívkou HangedMan, který si jde pro výhru 61 050. Sázkařsky atraktivní je i Kiki Mladenovic za 7:1 a samozřejmě i světová trojka, Karolína Plíšková, v kurzu 8:1.

Vsaďte si a sledujte French Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Nadala nebo české hvězdy na French Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.