Hlavní obsah

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Druhý tenisový vrchol roku jde do finále! V Paříži finišuje 116. ročník French Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Napínavé bitvy o druhý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představila světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Spanilá jízda Rafaela Nadala letošní sezónou nekončí ani na jeho nejoblíbenějším turnaji! V kurzu 1,53:1 na něj sází přes 90 % tipérů. Mezi dalšími adepty nechybí samozřejmě světová trojka Stan Wawrinka v kurzu 7:1, nebo Andy Murray za 7,5:1.

Kdo se ujme trůnu místo Sereny?Zatímco Serena Williamsová očekává příchod potomka, její soupeřky se řadí do fronty na uvolněný trůn. Je jisté, že French Open pozná novou šampionku. Tipéři hodně věří světové dvojce Simoně Halepové v kurzu 1,3:1. Na tiketu jí má i borec s přezdívkou HangedMan, který si jde pro výhru 61 050. Proti ale bude stát překvapení letošního Roland Garros, Jelena Ostapenková, v kurzu 3,85:1.

Vsaďte si a sledujte French Open na TV Tipsport!Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Nadala nebo české hvězdy na French Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.