Hlavní obsah

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Třetí tenisový vrchol roku je tady! V Londýně probíhá 131. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Bude pokračovat dominance Rafaela Nadala po Francii i v All England Clubu, nebo ho vystřídá jeho švýcarský rival, král Wimbledonu, Roger Federer? Největší sázkařská komunita má po devátém triumfu v Halle jasno! V kurzu 3,20:1 posílá za titulem Rogera Federera hned 90 % tipérů. Ti se přitom shodují: „V třísetových bitvách na travnatém povrchu aktuálně na Fedexe nikdo nemá." Nesouhlasí s tím ale tipér JohnCoffey, který poslal monstrózní vklad 100 000 Kč na triumf Novaka Djokoviče a jde si pro výhru 4 092 000 Kč!

Další vyrovnaná bitva o ženský trůn!

Po vypadnutí obou českých favoritek je ženský pavouk opět pořádně vyrovnaný. Aktuálně mají důvěru třetiny tipérů Venus Williamsová v kurzu 11:1 a Jeļena Ostapenková s kurzem 14:1. Sázkařsky atraktivní je i Coco Vandeweghe, které s kurzem 11:1 přisuzuje zelený titul dalších 20 % sázkařů.

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Nadala nebo české hvězdy na Wimbledonu.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.