Hlavní obsah

To bylo těsné! Gól v poslední vteřině zachránil skvělou výhru 75 520 Kč

Už jen pár dní nás dělí od okamžiku, kdy české týmy naskočí do třetího předkola Ligy mistrů. Čekání si nejlepším možným způsobem zkrátili tipéři během odvet druhého předkola Ligy mistrů.

Foto: Sport.cz

To bylo těsné! Gól v poslední vteřině zachránil skvělou výhru 75 520 Kč.

Článek

Prvním úspěšným střelcem byl borec s přezdívkou daliborluksik. Ten si vybral tři zápasy Ligy mistrů a k nim přidal souboj z brazilské Série B. Nezklamala lotyšská Jurmala, Vardar Skopje ani FK Karabach a zbýval pouze noční souboj z Brazílie. Předposlední tým tabulky, ABC, v něm hostil třetí Américu Mineiro. Měla to být pohodová výhra pro hosty, ale ze zápasu si udělali exhibici oba brankáři, kteří se předháněli ve skvělých zákrocích a po třech správných zásazích to už vypadalo na křížek na tiketu. Naštěstí ale v poslední vteřině dokázali hosté domácího gólmana překonat a tipér daliborluksik se raduje z výhry 75 520 Kč.

Podobně triumfálně si s úterními zápasy Ligy mistrů poradil jeho kolega s přezdívkou kkk256014. Ten si za stovku vybral hned pět zápasů, dvakrát dokonce poslal své týmy za výhrou v handicapu a přesný odhad mu přinesl pěkných 21 936 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.