Hlavní obsah

České duo naskočí do Ligy mistrů a tipér erik1512 míří na výhru 261 400 Kč!

Je to tady! České týmy naskakují do předkola Ligy mistrů, aby se porvaly o vysněnou účast v základní skupině nejlepší fotbalové soutěže světa. Slavii sázkaři proti BATE jasně věří, Plzeň to bude mít v Bukurešti daleko těžší.

Foto: Sport.cz

České duo naskočí do Ligy mistrů a tipér erik1512 míří na výhru 261 400 Kč!

Článek

Hvězdami nabitá Slavia Praha už netrpělivě čeká na první ostrou zkoušku. Do cesty se jí ve třetím předkole Ligy mistrů postaví nepříjemný běloruský BATE Borisov. Největší komunita sázkařů má ale jasno – z Edenu si poveze výprask! 99 % tipérů totiž sází na výhru domácích s kurzem 1,40:1. V analýze to potvrzuje i sázkař filda008: „Bate často kazí rozehrávku a toho by mohli domácí útočníci využít. Útok v čele s Milanem Škodou, Dannym, Van Burenem by měl obranu Bělorusů překonat bez problémů aspoň dvakrát. "

Plzeň rupne, tuší erik1512 a míří na 261 400 Kč!

V daleko těžší pozici bude v prvním mači plzeňská Viktoria. Tu hostí rumunský FCSB, dříve známý jako Steaua Bukurešť. Český vicemistr naskočí v úterý večer do zápasu jako jasný outsider, když mu v kurzu 3,25:1 věří pouhých 5 % tipérů. Příliš růžově plzeňské šance nevidí ani sázkař erik1512, který má na tiketu výhru FCSB a Slavie v handicapu 0:1 a celkem si jde pro výhru 261 400 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.