Hlavní obsah

Sparta s Mladou Boleslaví naskočí do Evropské ligy a sázkař tsp236 míří na 130 061 Kč!

Po Lize mistrů startuje třetí předkolo i v Evropské lize, kde se na své bitvy chystají Sparta a Mladá Boleslav. Středočeši by si doma měli dojít pro výhru, kdežto v Bělehradu to bude pro Spartu pořádná fuška.

Foto: Sport.cz

Sparta s Mladou Boleslaví naskočí do Evropské ligy a sázkař tsp236 míří na 130 061 Kč!

Článek

Čtvrteční program odstartuje Mladá Boleslav, která přivítá albánský KF Skënderbeu Korçë. I tentokrát vstupují Středočeši do dvojzápasu jako jasní favorité a hned v prvním mači na ně sází naprosto drtivých 99 % sázkařů v kurzu 1,48:1. Triumf Mladé Boleslavi má ve hře i sázkař s přezdívkou tsp236, který si jde pro skvělou výhru 130 061 Kč.

Vyrovnaná bitva v Bělehradě

Spartu pak čeká o poznání náročnější soupeř, když ji v bělehradském pekle přivítá Crvena zvezda. Sázkařská důvěra je rozložená rovnoměrně, když domácí hraje v kurzu 2,45:1 42 % tipérů a naopak Spartě přihrává výhru 40 % borců s kurzem 2,93:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.