Hlavní obsah

Zvládne Slavia bitvu na Kypru? Sázkaři vidí šance obou týmů vyrovnaně!

Poslední český zástupce v Lize mistrů začíná bitvu o postup do základní skupiny. Přejdou fotbalisté Slavie přes APOEL Nikósie? Největší komunita sázkařů věří oběma soupeřům podobně, ale zároveň neočekává žádnou přestřelku.

Foto: Sport.cz

Zvládne Slavia bitvu na Kypru? Sázkaři vidí šance obou týmů vyrovnaně!

Článek

Pražskou Slavii dělí už jenom dva zápasy od vysněného postupu do základní skupiny Ligy mistrů. V cestě jí stojí poslední soupeř, APOEL Nikósie. Kyperský šampión naskočí do úterního zápasu jako favorit, když mu s kurzem 2,67:1 věří 50 % tipérů. Na výhru Slavie na Kypru pak sází dalších 40 % borců v kurzu 2,84:1.

Nečekejme žádnou přestřelkuAť už se tipéři přiklánějí k výhře domácích, nebo Slavie, na jednom se shodují: Nečekejme žádnou divokou přestřelku. V analýze to pak potvrzuje například tipér dadakoutnik, který naložil rovných 10 000 korun na to, že padnou 0-2 branky a vysvětluje: „Apoel ukazuje již delší dobu, že dozadu je opravdu spolehlivým týmem. Doma je navíc velice důležité neinkasovat, takže nebudou hrát otevřeně na výhru, ale raději remizují 0:0. Slavii se taky hodně špatně hraje do plných a ani ona nebude nijak riskovat."

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.