Hlavní obsah

Plzeň jde do boje o Evropskou ligu a tipér 223439 míří na výhru 65 300 Kč!

Český zástupce v boji o Evropskou ligu přivítá ve čtvrtek tým AEK Larnaka jako jednoznačný favorit největší komunity sázkařů. Naplní fotbalisté Plzně vysoká očekávání?

Foto: Sport.cz

Plzeň jde do boje o Evropskou ligu a tipér 223439 míří na výhru 65 300 Kč!

Článek

Po výprasku od FCSB v předkole Ligy mistrů má Viktoria Plzeň možnost odčinit blamáž v evropských pohárech. Do Doosan Areny totiž přijíždí kyperská AEK Larnaka a vítěz dvojzápasu se podívá do základních skupin Evropské ligy. Na postup Viktorie z celého dvojzápasu sází drtivých 98 % sázkařů v kurzu 1,35:1. Podobně to největší komunita sázkařů vidí i s prvním zápasem, do kterého ve čtvrtek Plzeň naskočí v kurzu 1,6:1.

Žádný bláznivý útok, ale spolehlivá výhraPoslední ligová kola ukázala, že Plzeň dokáže zvládat i těsné výhry 1:0. Všiml si toho i tipér Wereska, který v analýze dodává: „Neočekávám nějaký hurá fotbal. Plzeň pod Vrbou zase ukazuje, že tudy cesta nevede. Dokáže ale hrát tak, že účel světí prostředky. Takže se spokojí i s hubenou výhrou, než aby bláznili." Na tiketu pak má neprohru Viktorie i borec s přezdívkou 223439, který si jde pro výhru 65 300 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.