Hlavní obsah

Čtvrté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy na TV Tipsport živě a vsaďte si.

Chytne se Sparta výhrou proti Slovácku? Kdo ovládne Vršovické derby? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Čtvrté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy na TV Tipsport živě a vsaďte si.

Článek

V sobotu nás čeká bitva týmů, které od sebe dělí dvě zastávky tramvaje. Podzimní derby o krále Vršovic hostí v Ďolíčku Bohemians a sázkaři to vidí i jasně. Tři body odjedou tramvají do Edenu! Hostům totiž věří 91 % tipérů v kurzu 2,04:1. Na tiketu má sešívaný triumf i erik1512, velmi oblíbená postava největší komunity sázkařů, který ve víkendových fotbalových lahůdkách míří na parádní výhru 624 100 Kč.

Zvládne Sparta roli favorita? V Tiket aréně čeká výhra 88 500 Kč!

Klopýtání Sparty ligou i poháry, to je velké téma startu sezóny. Teď mají Letenští příležitost přesvědčit všechny o svém zlepšení, když přivítají Slovácko, které sice v minulém kole rozdrtilo Baník 5:2, ale na Letnou přijede jako jasný outsider. V kurzu 1,32:1 totiž věří ve zlepšení Sparty drtivých 99 % sázkařů. Už jen triumf Stramaccioniho party pak dělí borce s přezdívkou 223439 od výhry 88 500 Kč.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.