Hlavní obsah

Páté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si

Zastřílí si konečně Slavia? Protáhne Sigma skvělý start i na Slovácku? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Páté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Bohemians čeká po týdnu další pražské derby. Tentokrát to ale nebude tak vyhecované, jako proti Spartě nebo Slavii. Klokani totiž otevřou kolo na Julisce proti Dukle a sázkaři věří, že domácí uhájí domácí tvrz i při druhém zápase před vlastními fanoušky. Na svěřence kouče Hynka sází přes 55 % tipérů v kurzu 2,10:1. Naopak na neprohru Bohemians sází borec s přezdívkou 307018mkbraun, který míří na výhru 91 440 Kč.

Bude pokračovat spanilá jízda Sigmy na TV Tipsport?Jako uragán vlétla Sigma Olomouc do první ligy a po čtyřech kolech za sebou na druhém místě nechává Slavii i Spartu. V sobotu míří Hanáci na Slovácko a důvěra tipérů je tentokrát rozdělená naprosto rovnoměrně. Třetina sázkařů tak věří, že domácí potvrdí nadějný výkon z minulého kola v kurzu 2,36:1 a další třetina prodlužuje skvělou šňůru Olomouce za 3,16:1.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.