Hlavní obsah

Česko vs. mistři světa? Tipéři našim nevěří a mirekmim míří na skvělou výhru 949 500 Kč!

To bude pořádná fuška! Česká reprezentace ještě živí malou naději na postup na MS 2018, ale v Edenu hostí rovnou úřadující šampiony z Německa. Tipéři našim fotbalistům tím pádem moc šancí nedávají.

Foto: Sport.cz

Česko vs. mistři světa? Tipéři našim nevěří a mirekmim míří na skvělou výhru 949 500 Kč!

Článek

Naděje na postup ještě pořád žije, ale teď jí čeká zásadní zkouška. Šest zápasů, šest výher, skóre 27:1. To je dosavadní kvalifikační vizitka Německa, úřadujícího světového šampiona, který si v létě střihnul ještě triumf na Konfederačním poháru. V pátek se pak tým kolem Özila, Müllera nebo Goméze představí v Edenu a sázkaři mají naprosto jasno. Drtivých 99 % tipů totiž míří na hosty v kurzu 1,50:1. Čeští fotbalisté pak do zápasu naskočí v kurzu 7,10:1

Češi bez gólu? Tipér mirekmim si jde pro skoro milión korun!

Na tiket poslal Jarolímovu partu v nelichotivé pozici i tipér mirekmim. Ten totiž sází na to, že Češi nedají ani gól a hosté si odvezou tři body. Celkem tak míří na výhru 949 500 Kč. V analýze mu dává za pravdu i jeho kolega Gooner007: „Když se nedaří nebo je soupeř jasně kvalitnější, musíte najít nějakou protihodnotu. Naši byli, jsou a uvidíme, zda budou i nadále bezzubí."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.