Hlavní obsah

Nejdůležitější bitva podzimu je tady! Přihraje si tipér Sivarik výhru 193 400 Kč?

Poslední šance jak v přímém souboji obrat druhý tým tabulky o body je tady! Češi se v pondělí utkají se Severním Irskem a po kvalitním výkonu proti Němcům jim věří i většina sázkařů.

Foto: Sport.cz

Nejdůležitější bitva podzimu je tady! Přihraje si tipér Sivarik výhru 193 400 Kč?

Článek

Severní Irsko si hlídá druhou příčku v kvalifikační skupině a čeští reprezentanti mají poslední šanci, jak obrat svého soupeře o body v přímé bitvě. Možná až nečekaně nadějný páteční výkon proti mistrům světa otočil sázkařskou důvěru, když najednou míří polovina tipů na český tým v kurzu 2,90:1. Bude to ale pořádně vyrovnaná bitva. Vždyť domácím, kteří byli do pátečního večera ještě jasnými favority sázkařů, jich nadále věří 35 % v kurzu 2,80:1.

Podtrhnou Severní Irové skvělý tiket?

K většině svých kolegů se přidal i tipér Sivarik. Nebál se naložit na triumf Česka rovných deset tisíc. Pokud tak dnes večer dopadnou všechny čtyři zápasy podle jeho představ, vystřelí si skvělou výhru 193 400 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.