Hlavní obsah

Těsná výhra Portugalců v Maďarsku zajistila skvělou výhru 212 760 Kč!

Máme za sebou další kolo kvalifikačních mačů na MS 2018 v Rusku a v Tiket aréně se to opět hemžilo parádními trefami. Hlavně těsná výhra Portugalců v Maďarsku musela sázkařům udělat pořádnou radost.

Foto: Sport.cz

Těsná výhra Portugalců v Maďarsku zajistila skvělou výhru 212 760 Kč!

Článek

Nejprve se podíváme na tipéra s přezdívkou Bonysone. Ten si vybral tři nedělní mače a přidal k nim osmifinále tenisového US Open, kde ukončil jízdu mladého Kanaďana Shapovalova. K tomu přidal výhru Švédů v Bělorusku a Belgičanů v Řecku. Triumfální tečku pak přidali Portugalci. Ti nakonec splnili roli favoritů proti Maďarsku, když od třicáté minuty hráli přesilovku. Výsledek 0:1 ale tipérovi s přezdívkou Bonysone naprosto stačil a raduje se z výhry 212 760 Kč.

Portugalci pomohli k výhře i jeho kolegovi s přezdívkou amea3. Ten měl taky na tiketu kombinaci tří kvalifikačních fotbalů s grandslamovým osmifinále. I jemu pomohla výhra Belgie, měl na tiketu i jeden jasný výsledek, výhru Švýcarů v Lotyšsku, aby všechno úspěšně podtrhl svým gólem André Silva. Tentokrát portugalský kanonýr vystřelil 67 377 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.