Hlavní obsah

Šesté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport a vsaďte si

Komu pomohla repre pauza a koho naopak uspala? Vyšlápne si Sigma ve šlágru kola na Slavii? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Šesté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Kdo by to před startem ligy tušil, že v šestém kole bude šlágrem kola zrovna souboj Sigmy se Slavií. Jenže skvělý start sehraných Hanáků aktuálně znamená, že se potkává čtvrtý tým s druhým a dělí je jediný bod. Jenže tipéři to vidí jasně: Slavia si jde pro tři body! Na triumf sešívaných totiž míří rovných 90 % všech sázek v kurzu 2,04:1. Na neprohru hostů pak vsadil i tipér Afterlife, který tak míří na parádní výhru 101 990 Kč.

Podobný náboj pak bude mít i souboj třetího týmu s lídrem tabulky, když do Liberce přijede Viktoria Plzeň. I tady míří přes tři čtvrtiny tipů na hosty v kurzu 2,24:1 a i tento mač má tipér Afterlife na své skvělé akovce, kterou už v Tiket aréně inspiroval přes sto sázkařů.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.