Hlavní obsah

Vystřelí české týmy v Evropské lize skvělou výhru 169 884 Kč?

Po úvodních zápasech Ligy mistrů jde do boje i trio českých týmů v Evropské lize! Začnou výhrou, nebo ztratí body hned na startu? Jak vidí jejich šance největší komunita sázkařů?

Foto: Sport.cz

Vystřelí české týmy v Evropské lize skvělou výhru 169 884 Kč?

Článek

Nejprve se do boje pustí Slavia se Zlínem. Sešívané čeká na úvod nepříjemné Maccabi Tel Aviv, ale o úspěchu domácím není mezi sázkaři moc pochybností. Sází na ně totiž skoro 90 % tipérů v kurzu 2,05:1. V analýze pak tenhle tip potvrzuje i borec s přezdívkou MichalC: „Maccabi má problémy hlavně v obraně, když v posledních třech zápasech inkasovalo 6 branek. Myslím, že stálý tlak nadupané Slavie dlouho nevydrží a domácí vyhrají." Na tiketu pak jeho slova potvrzuje jeho kolega Divao, který triumfem Slavie míří na výhru 169 884 Kč.

Divao pak má na tiketu i zápas Zlína se Šeriferm Tiraspol, kde věří neprohře hostů. Je tak za jedno s většinou svých kolegů, když na výhru Moldavanů míří v kurzu 3,50:1 přes 60 % tiketů.

Plzeň s FCSB zase prohraje, tuší tipéři

V devět večer pak svůj zápas rozehraje plzeňská Viktoria, kterou opět čeká nepříjemná bitva s rumunským FCSB. V prvním letošním setkání v Bukurešti skončil zápas remízou 2:2. Tentokrát ale sázkaři jednoznačně tlačí za výhrou FCSB a 85 % jich hraje domácí v kurzu 2,10:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.