Hlavní obsah

Famózní závěr kvalifikace, tipér ACS606253 kasíroval 113 220 Kč!

Jak se vyhnout překvapivým výsledkům na konci kvalifikace? Zaměřit se třeba na rohy a žluté karty, jako to udělal tipér ACS606253. Jenže, jak si ukážeme, ani to nemusí být úplně jasná záležitost.

Foto: Sport.cz

Famózní závěr kvalifikace, tipér ACS606253 kasíroval 113 220 Kč

Článek

Závěr kvalifikace bývá často hodně nevyzpytatelný, což ve čtvrtek správně vytušil tipér s přezdívkou ACS606253. Ten se vyhnul tipům na výsledek zápasu a v pěti vybraných zápasech se zaměřil na počet žlutých karet, nebo počet rohových kopů. Jenže ani to mu rozhodně nezaručilo klidný večer. Hned ve čtyřech případech totiž přesně trefil spodní hranici, no a v Černé Hoře a ve Skotsku mu rozhodčí připomněli, že zápas končí až jejich hvizdem.

V Černé Hoře totiž potřebnou hranici pěti žlutých karet dohnali domácí až nesportovním chováním Simice a podražením Savice v 92. minutě. V Glasgow to pak bylo ještě větší drama, když famózní výhru 113 220 Kč zachránil až svým zdržováním Barry Bannan v 94. minutě, pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.