Hlavní obsah

Překvapí Neapol Citizens? Tipér 666jaroslav míří na 146 850 Kč!

Po repre pauze se vrací Liga mistrů a největší komunita sázkařů už má o favoritech jasno. Tipér 666jaroslav míří na famózní výhru, kterou mu přihraje i neprohra Neapole na horké půdě Etihad Stadium.

Foto: Sport.cz

Tipsport

Článek

Šlágrem úterního programu bude jednoznačně souboj Manchesteru City proti Neapoli. Citizens v sobotu zničili Stoke 7:2, Neapol si zase připsala výhru ve šlágru Serie A v Římě. Drtivá většina tipérů v úterý věří domácím v kurzu 1,61:1. Proti lídrovi Premier League se ale rozhodl jít tipér s přezdívkou 666jaroslav. Ten si na své akovce políčil na neprohru Neapole a míří na skvělou výhru 146 850 Kč!

Přehraje Porto ve vyrovnaném mači Lipsko?

Hodně zajímavý pak bude i vyrovnaný souboj RB Lipska proti Portu. Jak v analýze popisuje tipér s přezdívkou 264389, měl by se na obou týmech podepsat víkendový program a pro výhru by si mělo podle něj dojít Porto v kurzu 3,81:1. „Lipsko hrálo v sobotu náročný zápas v Dortmundu, naopak Porto má za sebou jenom páteční pohár. I proto věřím, že hosté zopakují výborný výkon z Monaka."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.