Hlavní obsah

Góly v mlze za dvě stě tisíc! Tipér kixo399 bere skvělou výhru díky Evropské lize

Ve čtvrtek bodovaly v Evropské lize nejen české týmy, ale i borci z největší komunity sázkařů. Úspěch přinesly jak tipy na rohy, tak na góly. Podívejte se na nejpovedenější trefy.

Foto: Sport.cz

Góly v mlze za dvě stě tisíc! Tipér kixo399 bere skvělou výhru díky Evropské lize

Článek

Čtvrteční účinkování českých týmů v Evropské lize nedopadlo úplně podle očekávání, ale i tak se v největší komunitě sázkařů objevily parádní tikety. Nejprve se podíváme na tipéra s přezdívkou kixo399, který na tiket přidal zápas Austrie proti Rijece, Lokomotivu v Tiraspolu a taky bitvu Zlína s Kodaní v zamlženém olomouckém azylu. Všem třem mačům pak přisoudil gól na obou stranách. Nezklamal ho ani Tiraspol, ale ani český zástupce ve skupině F. Na konto mu tak přiskočilo krásných 195 252 Kč.

Liga mistrů za čtvrt milionu

Den předtím si pak na Ligu mistrů posvítil jeho kolega s přezdívkou mesut777. Ten se na svém tiketu vyhnul lákavé sázce na výhru Chelsea nad AS Řím a pomohl si tipem na neprohru Blues. Udělal dobře, protože Římané bojovali jako vlci, urvali remízu 3:3 a správný odhad tipérovi s přezdívkou mesut777 vynes výhru 231 525 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.