Hlavní obsah

Dvanácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si

Derby pod Ještědem a vyhecovaná bitva Baníku se Spartou. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Dvanácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Sparta si v minulém kole smlsla na Jablonci a v neděli jí čeká vyhecovaná bitva proti ostravskému Baníku. V bouřlivé kulise věří největší komunita sázkařů jednoznačně domácím, když 99 % je má na tiketu s kurzem 1,29:1.

V derby pod Ještědem by si pak v sobotu měl výhru doma uhájit Liberec, který se skvěle ukázal minulý týden na Slavii. Tentokrát mu věří plných devadesát procent tipérů v kurzu 2,13:1. V analýze pak Roman16 připomíná, že Liberec doma s Jabloncem za posledních dvacet let prohrál jen jednou.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.