Hlavní obsah

Předčasný Halloween v NHL! Tipér Marek17 kasíroval 737 144 Kč za dvacku!

V noci na úterý 31. října si většina brankářů v NHL zažila předčasný Halloween, když padlo celkem 61 gólů. V největší komunitě sázkařů se ten večer urodily dvě naprosto famózní trefy!

Foto: Sport.cz

Předčasný Halloween v NHL! Tipér Marek17 kasíroval 737 144 Kč za dvacku!

Článek

Osm zápasů, šedesát jedna braneka průměr 7,6 gólu na zápas. Peklo pro gólmany, nefalšované žně pro ty, kteří mají na tiketech střelce. Naprosto ukázkově to předvedl tipér Marek17. Ten totiž do hry poslal hned sedm kanonýrů. Kromě ostrostřelců Seguina nebo Tarasenka ale třeba věřil i dvojici Chris Hudon, Artturi Lehkonen z Montrealu, z nichž se do pondělka ještě neprosadil ani jeden. Jenže předčasná halloweenská nadílka se nevyhnula ani Canadian Tire Centru v Ottawě a oba borci se právě v pondělí trefili hned dvakrát.

Celkem se tak Marek17 za dvacet pět vsazených korun raduje z monstrózní výhry 737 144 Kč.

Deset gólů za šedesát tisíc!

Ve stejný večer se tipér leos1 opřel do tří zápasů a předpověděl jim pořádnou gólovou nálož. Nejméně devět branek tipnul ve zmíněném kanadském duelu a v zápasu NY Islanders proti Las Vegas. Pak přidal dokonce přes deset branek floridskému derby. Tam si šel až pro kurz 10,4:1! Ani jednou nemířil vedle a krásná výhra 60 393 korun za stovku je doma.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.