Hlavní obsah

Nakročí tipér fido330 v úterní Lize mistrů k famózní výhře 517 266 Kč?

Po dlouhé pauze se pátými zápasy vrací Liga mistrů. Kolik týmů se v úterý přidá ke čtyřem už jistým postupujícím?

Foto: Sport.cz

Nakročí tipér fido330 v úterní Lize mistrů k famózní výhře 517 266 Kč?

Článek

Šlágrem večera bude určitě souboj Sevilly s Liverpoolem, ve kterém půjde o postup ze skupiny E. Vypadá to na hodně vyrovnanou bitvu, když třetina tipů míří na Sevillu v kurzu 2,55:1 a přes čtyřicet procent tipérů pak má dokonce na tiketu triumf Reds s kurzem 2,81:1.

Uhájí Dortmund půl miliónu?

Hodně pikantní pak bude souboj Tottenhamu s Dortmundem. Asi málokdo by před sezónou řekl, že to bude souboj jistého postupujícího s týmem, který ještě nemá zaručenou ani Evropskou ligu, a ještě méně tipů by mířilo na to, že tím druhým bude právě BVB. Jenže dvojitá remíza s APOELem se v takto nabité skupině neodpouští a Němci tak v úterý večer budou doma bojovat o každý bod. Podle tipéra s přezdívkou fido330 si ale ani tentokrát nepřipíšou plný počet. Ten totiž na svém tiketu posílá Spurs za neprohrou a sám míří na krásných 517 266 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.