Hlavní obsah

Přestřelky v Lize mistrů? Tipér hejtman007 věří kanonýrům a jde si pro 92 540 Kč

Je tady druhý večer s nejlepší klubovou soutěží planety. Juve hostí Barcelonu, Atlético zabojuje o postup proti AS Řím, stejně jako Basilej proti Manchesteru United.

Foto: Sport.cz

Přestřelky v Lize mistrů? Tipér hejtman007 věří kanonýrům a jde si pro 92 540 Kč

Článek

Dnes večer se můžeme těšit jak na mače s jednoznačnými favority, už postupujícími PSG a Bayernem, tak i na vyrovnané bitvy o udržení postupových nadějí. Atlético totiž dnes hostí AS Řím a domácí tak budou mít šanci přiskočit k Giallorossi na pouhé dva body. Sází na to v kurzu 1,93:1 přes šedesát procent tipérů.

Vystřílí kanonýři 92 540 Kč?

Dalším italsko – španělským soubojem, kde ještě visí postup ve vzduchu, je šlágr večera Juventus - Barcelona. Sice už jde pro oba týmy spíš o formalitu, ale Sporting má ještě šanci je ze třetí příčky ohrozit, a tak půjde o hodně vyhecovanou bitvu. Tady se tipéři přiklánějí spíš na stranu Barcelony, když má její výhru na tiketu přes 55 % tipujících v kurzu 2,52:1. Tipér hejtman007 pak oběma zápasům na svém tiketu přisoudil nejméně tři branky a míří na výhru 92 540 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.