Hlavní obsah

Uspějí české týmy v Evropské lize? Tipér makula80 jim nevěří a míří na 676 700 Kč

Po Lize mistrů si o postup do play off zahrají i tři české týmy v Evropské lize. Plzni a Slavii tipéři věří, naopak Zlín podle nich nemá šanci.

Foto: Sport.cz

Uspějí české týmy v Evropské lize? Tipér makula80 jim nevěří a míří na 676 700 Kč

Článek

Nejhorší výchozí pozici má dnes Zlín. Ten už je ve hře o postup jenom díky tomu, že je skupina F hodně vyrovnaná. Na hřišti Tiraspolu mu ale tipéři vůbec nevěří, když přes 99 % tipů míří na domácí v kurzu 1,73:1. Jak v analýze dodává borec s přezdívkou KubaKrtek: „Zlín není ve formě a to dokazuje hlavně domácí soutěž. Již čtyři zápasy v řadě nedokázal zvítězit. Tento zápas bude ještě složitější, protože Tiraspol cítí šanci postupu a doma má jedinečnou příležitost."

Přinese selhání českých favoritů výhru 676 700 Kč?

Zbývající dva týmy pak jdou do boje jako jednoznační favorité svých mačů Slavii věří v Izraeli 86 % tipérů v kurzu 2,16:1. Viktoria pak doma přivítá svého letošního osudového soupeře, a že by to konečně mohlo dnes vyjít věří 82 % tipujících s kurzem 1,71:1. Naopak právě na výhru FCSB a neprohru Beer Shevy se ale na svém tiketu spoléhá sázkař makula80, který si jde pro úžasnou výhru 676 700 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.