Hlavní obsah

Patnácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Udrží Plzeň neporazitelnost i v Teplicích? Jak dopadne bitva o druhé místo? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Patnácté kolo HET ligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Šlágrem kola je jednoznačně bitva Olomouce se Spartou. Druhému týmu tabulky věří třetina tipérů v kurzu 2,65:1. Na Spartu pak míří hned polovina tipů za 2,81:1. Neprohru hostů pak má na tiketu i sázkař s přezdívkou pejsa1, který míří na krásnou víkendovou výhru 58 602 Kč.

Suverénní Plzeň pak čeká zápas v Teplicích a podle největší komunity sázkařů se na jejich skóre nic nezmění ani tentokrát. 95 % tipů totiž míří na Viktorii v kurzu 2,01:1. Jak v analýze dodává tipér ElChap0, „Z posledních šesti vzájemných zápasů Teplice ani jednou nevyhrály a Plzeň si odveze další 3 body i tentokrát. Hosté mají navíc letos venku krásné skóre 16:3."

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.