Hlavní obsah

Závěr podzimu v HET lize je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si

Udrží Sigma druhé místo i v Liberci? Překvapí Baník v Edenu? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Závěr podzimu v HET lize je tady! Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si.

Článek

Poslední kolo roku 2017 odstartuje bitva Slavie s Baníkem, kde největší komunita sázkařů jednoznačně věří sešívaným v kurzu 1,19:1. Na tiket pak úvodní zápas poslal i tipér s přezdívkou valdav7. Ten věří, že domácí vyhrají a padnou aspoň dva góly a nebál se svůj tip osolit pořádným vkladem 20 000 Kč.

Hodně sledovaná bude i bitva druhé Sigmy v Liberci. Hosté budou určitě chtít potvrdit skvělý podzim i proti aktuálně čtvrtému Slovanu. Do zápasu ale rozhodně nenaskočí jako favorit, když téměř půlka tipů míří na domácí, necelých čtyřicet procent na remízu a jenom něco přes patnáct procent věří Hanákům s kurzem 3,36:1.

Sledujte HET ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.