Hlavní obsah

Připíše si tipér mamhlad123 výhru 979 665 Kč? PSG musí vyhrát na Bayernu!

Kdo si zajistí postu ze skupiny A? Zabojuje ještě o postup Atlético na Stamford Bridge? Podívejte se na skvělý tiket tipéra mamhlad123.

Foto: Sport.cz

Připíše si tipér mamhlad123 výhru 979 665 Kč? PSG musí vyhrát na Bayernu!

Článek

Tento týden se definitivě rozhodne, kdo proklouzne do osmifinále Ligy mistrů, kdo se na jaře podívá aspoň do Evropské ligy a kdo se s poháry rozloučí. V úterý jsou ve hře ještě čtyři postupová místa a na rozdíl od „béčka", kde už si to Celtic s Anderlechtem rozdají jen o třetí příčku, skupina A je pořádně našlapaná.

Vystřelí si tipér mamhlad123 milionovou výhru?

Manchester United totiž hostí CSKA Moskva a právě hosté jsou na tom s devíti body stejně jako Basilej, a na Old Trafford tak určitě nepřijedou jenom bránit. To se bude hodit i tipérovi s přezdívkou mamhlad123. Ten má na své akovce jak aspoň dva góly v tomto mači, tak např. výhru PSG na Bayernu nebo výhru Juve v Řecku. Celkem míří na úžasnou výhru 979 665 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.