Hlavní obsah

Liverpool si postup pohlídá, věří tipér marionaka a míří na výhru 102 261 Kč

Dnes se o postup budou rvát tři týmy ve skupině E. Hodně netradiční role pak čeká na Dortmund, který bude bránit aspoň Evropskou ligu!

Foto: Sport.cz

Liverpool si postup pohlídá, věří tipér marionaka a míří na výhru 102 261 Kč

Článek

Dnes se uzavře program Ligy mistrů v roce 2017. O poslední volná místa do jarní části se poperou na dálku Porto s Lipskem ve skupině G a Šachtar s Neapolí ve skupině F. V hodně nezvyklé situaci je pak Borussia. Ve skupině H je totiž už o postupu do osmifinále jasno, což není žádné překvapení, ale v souboji s Apoelem o Evropskou ligu je nezvykle Borussia Dortmund. Tu čeká těžký zápas na San Bernabeu, do kterého jde jako outsider s kurzem 6,29:1 a důvěrou pouhého jednoho procenta tipérů. Jenže po očku musí sledovat i zápas Spurs s Apoelem. Hosté jdou do zápasu samozřejmě taky jako outsider, ale přeci jen se našlo jedno procento sázkařů, kteří na Wembley tipují remízu v kurzu 6,90:1.

Liverpool odstartuje honbu za výhrou 102 261 Kč

Nejnapínavější situace je ale rozhodně v „éčku", kde ještě osmifinále nemá jisté nikdo. Vedoucí Liverpool přivítá doma Spartak, a i když právě Rusové ještě živí teoretickou šanci na postup, tak drtivých 98 procent tipujících nepřipouští překvapení a s kurzem 1,22:1 posílá Liverpool za třemi body. Stejně jako sázkař marionaka, který míří na výhru 102 261 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.