Hlavní obsah

Sázkař s přezdívkou 311481 věří, že Slavia si postup pohlídá a jde si pro 114 171 Kč!

Plzeň už má jaro v evropských pohárech jisté, Slavie bojuje o poslední bod a Zlín alespoň o čest, když hostí Lokomotiv Moskva. Jak se české týmy rozloučí se základními skupinami Evropské ligy?

Foto: Sport.cz

Sázkař s přezdívkou 311481 věří, že Slavia si postup pohlídá a jde si pro 114 171 Kč!

Článek

Viktoria Plzeň zpečetila nejpovedenější půlrok za poslední sezóny i v Evropě, když bez problémů prošla do jarní fáze. Dnes tak v Beer Shevě může hrát úplně v klidu a ani největší komunita sázkařů nečeká jakékoliv komplikace. Osmdesát procent tipérů hraje dvojku s kurzem 2,22:1.

Zlín už odehraje poslední mač jenom o čest a taky o prémie z případných bodů. Jenže ani v olomouckém azylu ševcům moc sázkařů nevěří. Naprosto drtivých 98 % tipů totiž míří na Loko v kurzu 1,64:1. Hosté totiž musí naplno bodovat, aby si pohlídali postup.

Astana si v Edenu ani neškrtne!

Totéž platí i o Astaně, která se přijede porvat o postup do Edenu. Jenže tady naopak největší komunita sázkařů stojí jednoznačně za českým zástupcem. Sešívané totiž k výhře a k postupu tlačí plných 92 % tipujících v kurzu 1,74:1. Je mezi nimi i tipér s přezdívkou 311481, který si tak jde pro 114 171 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.