Hlavní obsah

Vlastní gól Celticu v poslední minutě zachránil výhru 106 788 Kč!

Tento týden se uzavřely základní skupiny evropských pohárů a borci z největší komunity sázkařů využili naplno poslední letošní šance zahrát si na tiketu ligu mistrů a Evropskou ligu.

Foto: Sport.cz

Vlastní gól Celticu v poslední minutě zachránil výhru 106 788 Kč!

Článek

Nejprve se podíváme na úterní Ligu mistrů, ve které si parádní zářez připsal tipér s přezdívkou luky. Ten poslal do hry jednak hokejovou výhru Philadelphie v Calgary, ale taky tip na to, že v zápase Barcelony s Celticem vyhrají domácí s padnou aspoň dva góly. První gól dala Barca v šedesáté minutě a v klidu mířila za triumfem.

Jenže takový výsledek tipérovi s přezdívkou luky nestačil, a tak nervózně očekával, jestli se domácím povede přidat i druhou trefu. Až v první minutě nastavení si srazil centr do vlastní brány bývalý stoper Barcelony Mathieu, a přidal tak potřebnou pečeť na povedený tiket s výhrou 106 788 Kč.

Skvěle umístěný Extratip zachránil čtvrt miliónu!

Druhou skvělou trefou se pochlubil jeho kolega s přezdívkou majoh81WP. Ten na svém tiketu namixoval tři hokejové mače, tři fotbalové a čtyři basketbalové. Taky v tomto případě zachraňoval tiket fotbalový gól v poslední minutě. Tentokrát to byli hráči paraguayského SP. Luqueno, kteří třetím gólem dohnali potřebné skóre. Jenže selhání přišlo jinde. V NBA totiž Minnesota nedokázala udržet krok s Memphisem, a o jediný bod tak poslala na tiket křížek. Ten ale naštěstí byl pojištěný Extratipem, který zachránil tipéra před pohromou. Přihrál mu totiž na konto krásných 240 310 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.