Hlavní obsah

Výhra 404 016 Kč za dvacku? Podívejte se na nejlepší tikety roku 2017 v Tipsportu!

Přes čtyři sta tisíc za dvacet korun, 24 zápasů na cestě k miliónu nebo famózní výhra 180 tisíc za pouhou desetikorunu. Rok 2017 byl v největší komunitě sázkařů opět hodně povedený. Podívejte se na ty nejlepší tikety úspěšných tipérů.

Foto: Sport.cz

Výhra 404 016 Kč za dvacku? Podívejte se na nejlepší tikety roku 2017 v Tipsportu!

Článek

Sice kromě květnového MS v hokeji postrádal letošní rok velké sportovní akce, ale Tiket aréna byla i tak plná povedených sázkařských zásahů. Začneme hned v lednu, kdy svůj famózní mix namíchal tipér s přezdívkou trabant007. Ten si na svém tiketu zahrál hned šestnáct tenisových mačů, přidal sedm fotbalových soubojů a svou jízdu za fenomenální výhrou vyšperkoval hokejovým soubojem Kladna s Mostem. Celkem mu tedy 24 správných tipů vystřelilo skvělou výhru 1 165 925 Kč.

Životní výhra 404 016 korun za dvacetikorunu!Pět sportů, třicet sedm zápasů a dvacet korun. To je recept, kterým se pak týden po svém kolegovi pochlubil tipér s přezdívkou 193850. Fotbalovými zápasy procestoval celý svět, věřil hokejistům Sparty či Nitry, v basketu se podíval do Itálie a Španělska a nezapomněl ani na volejbalové či házenkářské zápasy. Životní tiket přinesl výhru 404 016 Kč!

V září pak předvedl své sázkařské umění tipér halenkovice. Ten za pouhou desetikorunu poslal do hry čtrnáct zápasů evropské kvalifikace na MS ve fotbale. Nebál se sáhnout po dvou remízách a jeho odvaha se mu pořádně vyplatila. Vyhrál totiž úžasných 180 017 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.