Hlavní obsah

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Stejná pravidla a opět skvělá výhra! Vrací se oblíbená soutěž a opět o rovných 15 mega! Je to jednoduché. Vsaďte si každý den aspoň za stovku a podíl ze závratného banku je váš!

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Článek

Adrenalin stoupá, všichni netrpělivě čekají na start. V cíli svítí magická cifra 15 mega! Znovu jsme pořádně napěchovali balík, ze kterého se budou borcům z největší sázkařské komunity sypat podíly. Vytrvalostní výzva vypukne v neděli 15. ledna. Ten, kdo zmešká první den, ztrácí šanci na výhru. Zaváhat, to by byla velká chyba. Vždyť k odměně stačí prostě jen každý den sázet alespoň za stovku.

Loni tento sázkařský maratón doběhlo úctyhodných 7094 hráčů. Ti si tak vedle výher za své sázky přišli na parádní bonus 2115 Kč. Soutěž tedy měla mezi tipéry velký ohlas a letos se tak vrací zpátky! 20. prosince si tak úspěšní vytrvalci z největší sázkařské komunity rozdělí rovných 15 mega na své sázky.

Cesta k podílu je jednoduchá!

Stačí si každý hrací den od 14. ledna do 20. prosince vsadit celkem aspoň za 100 Kč a podíl na banku je váš! Kombinovat můžete sázky na webu, v mobilní aplikaci, nebo na pobočce. Navíc i tentokrát na vás po úspěšném zdolání prvního týdne čekají od 21. ledna tři žolíci, kteří vás udrží ve hře, pokud zaváháte.

Takže nezapomeňte! Začínáme v neděli 14. ledna a kdo zmešká první den, ztrácí šanci na podíl z 15 mega!

Získejte podíl z 15 mega!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a naskočte do hry o 15 mega! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.