Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne probíhá 106. ročník Australian Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Napínavé bitvy o první Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Mezi muži opět tipéři sází na hrající legendu, Rogera Federera v kurzu 2,7:1. Za ním se pak důvěra největší komunity sázkařů dělí mezi Belgičana Goffina s kurzem 20:1, Grigora Dimitrova za 9,5:1, nebo vracejícího se Novaka Djokoviče v kurzu 6,5:1.

Vystřelí Simona Halepová 70 000 Kč?

Mezi ženami je pak situace opět vyrovnanější, ale i tady mají sázkaři svou jasnou favoritku. Je to Angelique Kerberová, která si po loňských neúspěších na Grand Slamech bude chtít určitě zlepšit bilanci. Za titulem jí posílá 63 % tipujících s kurzem 14:1. Tipér s přezdívkou cistic42 potom posílá za titulem Simonu Halepovou. K ní přidal i triumf světové trojky, Grigora Dimitrova, mezi muži a celkově si jde pro 70 000 Kč.

Jak se bude dařit českým hvězdám? Dosáhne Karolína Plíšková na vrchol? Jak se povede Tomáši Berdychovi?

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Nadala nebo české hvězdy na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.