Hlavní obsah

Berdych - Federer a Plíšková – Halepová živě na TV Tipsport! Sledujte české hvězdy a vsaďte si!

Jak zvládnou své čtvrtfinálové bitvy poslední dva čeští zástupci na Australian Open? Sledujte první Grand Slam sezóny od začátku až po finále živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Zítra nás čeká české čtvrtfinálové ráno na TV Tipsport! Tomáše Berdycha čeká od 9:30 bitva proti tenisovému králi Rogeru Federerovi, se kterým má na hardu bilanci 10:5 ve prospěch Švýcara. V kurzu 5,62:1 ho má na tiketu 13 % tipérů. Zbývající část věří legendárnímu Fedexovi. Je mezi nimi i borec s přezdívkou Caminero, který se na něj nebál naložit závratných 101 700 Kč!

Porazí Karolína Plíšková světovou jedničku?

Ještě před Tomášem Berdychem se v centrální aréně Roda Lavera představí Karolína Plíšková, která na své cestě vyřadila hned dvě české hráčky a zítra ráno jí čeká rovnou světová jednička Simona Halepová. Ani v tomto případě je bilance příznivější k zahraniční soupeřce, když rumunská tenistka vyhrála čtyři z pěti vzájemných soubojů na betonu. Karolíně tak věří taky pouhých 13 % tipérů v kurzu 2,11:1.

Zvládnou oba poslední čeští zástupci na Australian Open své bitvy o semifinále?

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!

Nejen české hvězdy, ale i zbývající mače můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte špičkový tenis živě.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.