Hlavní obsah

Jak se v Tipsportu sází na druhé kolo prezidentské volby? Tipér Raketa80 míří na 501 000 Kč!

Po pěti letech jsou tady opět volby prezidenta republiky. V pátek a v sobotu nás čeká finálový souboj, když se ve druhém kole utká současná hlava státu Miloš Zeman s Jiřím Drahošem. Kdo bude po příštích pět let obyvatelem Pražského hradu? Podívejte se na nejpovedenější tikety a analýzy!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Po napínavém prvním kole se volba prezidenta České republiky blíží do finále. V pátek ve 14:00 se otevřou volební místnosti a voliči si budou vybírat mezi současnou hlavou státu Milošem Zemanem a bývalým předsedou Akademie věd Jiřím Drahošem. Jak to vidí sázkaři? Plných 63 % jich věří, že Miloš Zeman prezidentem zůstane v kurzu 1,66:1. Naopak 37 % borců tuší, že dojde na Hradě ke střídání s kurzem 2,20:1.

Tipér Raketa80: Výhra Drahoše za půl miliónu!

Už několik měsíců se také v Tiket aréně vyhřívají na výsluní sázkařské pozornosti pořádně naložené tipy. Na úplném vrcholu je tiket od tipéra s přezdívkou Raketa80, který sází rovných 300 000 Kč na to, že se prezidentem stane Jiří Drahoš. Hned za ním je pak jeho kolega Sequentino, ten už má na tiketu dokonce šest správných politických zásahů a čeká na triumf Miloše Zemana a to, že se ve Skotsku letos neuspořádá referendum. Míří na výhru 518 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.