Hlavní obsah

Druhé kolo prezidentské volby je v plném proudu. Vsaďte si u Tipsportu live!

Po pěti letech jsou tady opět volby prezidenta republiky. V pátek a v sobotu nás čeká finálový souboj, když se ve druhém kole utká současná hlava státu, Miloš Zeman, proti Jiřímu Drahošovi. Kdo bude po příštích pět let obyvatelem Pražského hradu? Vsaďte si na volbu live.

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Po napínavém prvním kole se volba nového prezidenta České republiky blíží do finále. Kampaně jsou u konce, proběhly napínavé debaty a teď už je to jen na voličích! V pátek ve 14:00 se otevřely volební místnosti a vybíráme si mezi současnou hlavou státu Milošem Zemanem a bývalým předsedou Akademie věd Jiřím Drahošem.

Vsaďte si na volbu live!

Nestihli jste si na volbu vsadit před otevřením volebních místností? Nevadí! U Tipsportu totiž máte možnost si po celou dobu volbu průběhu voleb vsadit na svého favorita live. Od volební urny tak můžete odcházet nejen s dobrým pocitem z odevzdaného hlasu, ale i s tiketem v kapse.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.