Hlavní obsah

52. Super Bowl je tady! Jak tipují sázkaři u Tipsportu bitvu Patriots a Eagles?

Jedna z nejsledovanějších sportovních událostí roku je tady! New England Patriots a Philadelphia Eagles se potkají v 52. Super Bowlu a největší komunita sázkařů má o favoritovi jasno. Lombardiho trofej po roce opět zvedne nad hlavu Tom Brady a jeho parta!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Půl hodiny po nedělní půlnoci našeho času se v Americe na chvilku zastaví život. Na U.S. Bank Stadium v Minneapolis se potká mašina na výhry Tom Brady a jeho Patriots, proti největšímu překvapení letošní sezóny, Philadelphii Eagles.

Hrající legenda vs. Rockyho příběh? Bude to těsná bitva!

Už pětkrát spolu zvedli Lombardiho trofej nad hlavu kouč Bill Belichick a jeho fenomenální quarterback. Šestý prsten pro šampiony NFL jim pak přihrává 60 % tipérů v kurzu 1,52:1. Proti ale stojí Eagles s nejsilnějším příběhem této sezóny. Třináct týdnu dominovali lize s famózním quarterbackem Carsonem Wentzem. Ten se ale v prosinci zranil a rázem mělo být po snu. Jenže skvěle hrající defenziva a útok v čele s náhradníkem Nickem Folesem se odmítly vzdát, a teď tak budou s důvěrou 32 % sázkařů v kurzu 3,04:1 naskakovat do Super Bowlu jen jako mírný outsider.

Zajímavé vysvětlení pro svůj tip na Eagles pak přidává tipér s přezdívkou warrior19: „Věřím tomu, že Eagles se na vlně nadšení svezou a vyhrají. Je v tom kus Rockyho příběhu a ten máme všichni rádi a kdo jiný, než tým z Philadelphie by měl stát nejvýš?"

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.