Hlavní obsah

Sledujte nejlepšího českého hokejistu všech dob živě na TV Tipsport!

Na TV Tipsport nás v sobotu čeká nevídaná bitva dvou legend českého hokeje! Fenomenální Jaromír Jágr nastoupí za Rytíře Kladno a podle všeho by proti němu měl za Benátky vyjet na led Petr Nedvěd! Sledujte bitvu dvou hokejových legend živě!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Takový zážitek se jen tak nevidí! Jindy běžný zápas WSM ligy se promění ve festival legend! Na jedné straně Jaromír Jágr jako hrající majitel kladenských Rytířů a proti němu by mohl naskočit jeho spoluhráč z Pittsburghu, Petr Nedvěd, v dresu Benátek nad Jizerou.

Vybojují posílení Rytíři výhru?

Jak to vidí sázkaři? Plných devadesát pět procent tipů míří na Jágrovo Kladno v kurzu 1.22:1. Domácím Benátkám, které už přišly o šanci na play off, věří pouhých pět procent v kurzu 8,04:1. Hodně vyhledávaný je i tip na více než 6,5 gólů. V analýze to pak potvrzuje i tipér Puhla10: „Z utkání už se pomalu více stává exhibice než mistrovský zápas a bude se hrát určitě hodně i pro diváky. O góly by tedy neměla být nouze. Nehledě na to, že tento over padl ve všech třech dosavadních vzájemných zápasech v této sezóně"

Sledujte bitvu legend na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte zdarma přímý přenos zápasu Benátky nad Jizerou – Rytíři Kladno na TV Tipsport v sobotu od 17:00!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.