Hlavní obsah

Vrchol roku je tady! Vsaďte si v Tipsportu na medaile českých sportovců!

Jak vidí největší komunita sázkařů šance českých sportovců? Na koho tipéři nejvíc sází a komu na tiketech přihrávají cenný kov? Podívejte se na tipy a tikety zkušených sázkařů.

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Největší sportovní událost roku se rychle blíží a na tiketech se to začíná hemžit příležitostmi s českými reprezentanty. V analýze k počtu medailí připomíná tipér zahrady čtyři hlavní sporty, kam se budou čeští fandové upínat.

Rychlobruslení

Jak poznamenává tipér zahrady: „Už to není ta neporazitelná Martina jako před 8 lety, ale i tak má reálnou šanci minimálně na jednu medaili a já věřím, že může získat i dvě." Tipér s nickem 254878 pak nevěří, že Martina Sáblíková ovládne závod na 5000 m a jde si pro 817 113 Kč.

Snowboardistky

„Byl bych překvapen, kdyby získaly medaili všechny tři holky, ale i tady jsem optimistou a doufám, že dvě medaile budou. I když je pravda, že u Šárky Pančochové je u mě asi největší nejistota." Výhru Ester Ledecké v obřím slalomu má na tiketu tipér toffiiq, který si jde pro 37 000 Kč.

Biatlon

Neúčast Gabriely Koukalové samozřejmě českým medailovým ambicím moc nenahrává. Jenže jak píše v analýze tipér buciasek: „Jedenáct. Ano, celkem úctyhodných 11 biatlonových závodů se pojede následujících šestnácti dnech. Čili mraky možností, kde můžeme získat medaile. Máme tu sprinty, štafety, ale třeba i loterijní individuály, ve kterých může čistá střelba poslat na bednu i "rekreanta". Za tento kurz si musím vsadit, že alespoň jednu placku urveme."

Hokejisté

„Nevěřím, že získáme zlato, ale proč by nemohli čeští hokejisté získat třeba bronz? Vzhledem k tomu, že zde nebudou startovat hráči z NHL, tak můžeme mít šanci o něco vyšší než v minulosti." Celkový počet českých medailí pak na tiketu podtrhuje tipér Akisimuni. Ten se nebál na více než 2,5 medailí naložit plných 100 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.