Hlavní obsah

Porazí Česko Jižní Koreu? Tipér Raketa80 si jde pro 361 447 Kč!

Začíná nejočekávanější turnaj roku a česká reprezentace naskočí proti domácímu výběru. O favoritovi nemůže být pochyb a v Tiket aréně čekají pořádně naložené tipy.

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

To nejjednodušší na začátek. Tak to vidí největší komunita sázkařů v případě českých hokejistů. Ty čeká ve čtvrtek ráno domácí Jižní Korea a plných 99 % tipérů má na tiketu výhru našich hokejistů v kurzu 1,11:1. Je mezi nimi i borec s přezdívkou Raketa80. Tomu čekají na triumf v Tiket aréně hned tři tikety, které dohromady podpořil závratným vkladem 732 404 Kč!

Výhra je jasná, ale nepodceňujme Korejce!

Vyjde mu jeho třičtvrtěmilionová důvěra? Nepochybuje o tom ani jeho kolega Gooner007, který se zápasu věnuje ve své analýze. Vsadil si na to, že Češi vyhrají, ale nepadne víc než 8,5 gólu a dodává: „Počet branek volím zejména kvůli Korejcům, protože oni v různých přípravných zápasech před ZOH vystrkovali růžky a rozhodně se nedá říct, že by od favoritů dostávali nařezáno."

Inspirujte se v Tiket aréně

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.