Hlavní obsah

Češi Kanadu neporazí, tuší tipér seppukai a míří na 142 206 Kč!

České reprezentanty čeká v druhém mači jeden z hlavních favoritů celého turnaje. Dokážou potrápit Kanadu bez hráčů z NHL? Největší komunita sázkařů jim tentokrát příliš nevěří.

Foto: Tipsport

Češi Kanadu neporazí, tuší tipér seppukai a míří na 142 206 Kč!

Článek

Největší hvězdy světového hokeje sice plní své povinnosti na druhé straně Pacifiku, ale i tak proti Česku naskočí pořádně ambiciózní mančaft. Tým, který se sehrával na Euro Hockey Tour nebo Spengler Cupu, vyjede zítra ráno na led jako jednoznačný favorit. Kanadě totiž věří plných 86 % tipérů v kurzu 2,17:1. Na výběr kouče Jandače pak sází deset procent tipujících za 2,7:1.

Překvapení? Tentokrát ne, věří tipér seppukai

Na překvapení to nevidí ani sázkař s přezdívkou seppukai. Ten naložil na svůj tiket jednak postup Realu a Juventusu ze svých dvojzápasů ve fotbalové Lize mistrů, ale nezapomněl ani na hokej, když věří Finům v severském derby a právě i Kanadě. Celkem míří na 142 206 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.