Hlavní obsah

Prohry Bělehradu a tipér vyherce kasíroval čtvrt miliónu!

Skvělé sázkařské představení předvedl minulý týden tipér s příznačnou přezdívkou vyherce.

Foto: Tipsport

Prohry Bělehradu a tipér vyherce kasíroval čtvrt milionu!

Článek

Tahle přezdívka přímo vybízí k úspěchu. Skvělé sázkařské představení předvedl minulý týden tipér s příznačnou přezdívkou vyherce. Na dvou tiketech za dva dny předvedl vynikající fotbalový instinkt, když se zaměřil hlavně na Evropskou ligu. Přesně odhadl výhru Plzně proti Partizanu, AC Milán proti Ludogorci i Petrohradu proti Celticu. Svůj tip podpořil vkladem 30 000 Kč a radoval se z krásné výhry 143 100 Kč!

To už měl navíc na kontě 99 600 korun, které si vystřelil ve středu. Přesně totiž odhadl, že CZ Bělehrad odjede z Moskvy s prázdnou. CSKA v předehrávce Evropské ligy zvládlo roli favorita. Podobně i Real Madrid, který si v La Lize odvezl tři body z Leganesu. Celkem si tak tipér vyherce za dva dny připsal skoro čtvrt milionu korun.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.