Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Základní část Tipsport extraligy jde do finále! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Tipsport

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Článek

Dotáhne Plzeň do konce skvěle rozjetou sezónu? Jak se bude dařit hlavním konkurentům Kometě a Třinci? Kometě přihrává titul 28 % sázkařů v kurzu 3,4:1. Další čtvrtina tipů míří na Třinec za 5,7:1 a sedmnáct procent tipujících má pak na tiketu celkový triumf Hradce Králové s kurzem 6:1.

Tipér Spyres pak poslal na tiket hned tři duely týmů v celkovém pořadí Tipsport extraligy. Věří, že Třinec skončí lépe než Kometa, Plzeň než Hradec Králové a Litvínov než Vítkovice a celkem si jde pro výhru 284 750 Kč.

Sledujte kompletní program prvního kola živě a v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.